Вікторія Бабич-Вепрєва
Провідний менеджер з маркетингу КП «Володимирський ринок»
Сторінка автора у Facebook:

  • 7 травня 2021
    11:26

    Квітковий райський куточок: як вибрати квіти для балконів та саду

    Травень вдалий час для створення свого «квіткового райського куточка» на балконі чи у палісаднику. Ми запросили Тетяну Лизун, що вирощує квіткову розсаду понад 20 років,  дати корисні поради щодо вибору квітів для балконів та клумб. 

    7 травня 2021, 11:26
  • 30 квітня 2021
    10:56

    Великдень у місті: традиції Києва ХІХ - початку ХХ століття

    Великдень – особливий день для християн. Про те, як святкували його у Києві розповіла Вікторія Сухоребрева – засновниця творчої студії «Альфа декупаж».

    30 квітня 2021, 10:56
  • 22 квітня 2021
    14:07

    Черевички для принцеси або як обрати весняне модне взуття та зберегти здоров’я ніг.

    Ми попросили експертів поділитися корисною інформацією про те, як обрати весняне модне взуття та зберегти  здоров’я ніг.

    22 квітня 2021, 14:07
  • 14 квітня 2021
    13:53

    Горіхи та горіхове борошно - альтернатива тваринному білку

    Часто у людини, яка відмовляється від тваринного білка внаслідок переходу до рослинного харчування  (вегетаріанство або веганство) виникає питання: «Чим замінити тваринний білок?». Багато екомагазинів та сайтів рекомендують використовувати горіхи та горіхове борошно для приготування страв, як додаток до перекусу або для приготування  білкових коктейлів та рослинного молока.

    14 квітня 2021, 13:53
  • 9 квітня 2021
    14:31

    Виготовлення гранатового соку прямого віджиму

    Навесні, коли людський організм потребує вітамінів, варто звернути увагу на фреші. Про користь свіжовичавленого гранатового соку та технологію його приготування розповіла завідувач відділу організації роботи лабораторій Держпродспоживслужби в Київській області та місті Києві Галина Климчук. 

    9 квітня 2021, 14:31
  • 6 квітня 2021
    10:40

    Яку рослинну олію обрати для споживання – пресовану, холодного віджиму або рафіновану?

     Сьогодні поговоримо про олію. Саме її частіше використовують для приготування страв пісних страв, кондитерських виробів та для профілактики захворювань. Сьогодні в продажу є рафінована та нерафінована олія з різного насіння та горіхів. У нашій статті розглянемо,  яку олію і для чого використовувати споживачу.

    6 квітня 2021, 10:40
  • 31 березня 2021
    13:41

    Гастрономічна історія споживання чорної, червоної та жовтої ікри

    Ікра з давніх часів використовувалась людьми в їжу. Дві тисячі років тому  її вживали єгиптяни та фінікійці, і вже тоді ікру навчилися солити: так її можна було довше зберегти. Ікру брали з собою в сушеному вигляді рибалки та мисливці, адже ікра славилася здатністю наситити на довгий час. Деякі північні народи, що не знали хліба, замінювали його солоною або сушеною ікрою. Багато століть ікра була додатком до каші та супів всіх соціальних станів.

    31 березня 2021, 13:41
  • 16 березня 2021
    14:11

    Великий піст: поради-рецепти для покращення здоров’я в дні сухоїдіння

    З 15 березня почався Великий Піст, що триватиме 40 днів. Для багатьох віруючих – це час суворої духовної та фізичної стриманості. 

    16 березня 2021, 14:11
  • 5 березня 2021
    11:35

    Весняне освідчення коханій мовою квітів

    Наближається свято 8 березня – чудова нагода розповісти  коханій про свої почуття за допомогою мови квітів селам.

    5 березня 2021, 11:35
  • 19 лютого 2021
    14:54

    Столичні експерти розповіли про розумне споживання

    На сайті «Вечірнього Києва» з’явився новий блог «Розумний споживач». Читачі матимуть нагоду дізнатися про те, як харчуватися так, щоб бути здоровим та мати гарну фізичну форму. Своїми порадами поділяться  спеціалісти та експерти.

    19 лютого 2021, 14:54