Політика конфіденційності та умови користування веб-сайтом VECHIRNIY.KYIV.UA

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ» розробило та публікує дану ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВИ КОРИСТУВАННЯ ВЕБ-САЙТОМ VECHIRNIY.KYIV.UA (далі може бути - ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВИ) з метою уникнення будь-яких непорозумінь та конфліктів з відвідувачами.

Зокрема, у цій ПОЛІТИЦІ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВАХ КОРИСТУВАННЯ ВЕБ-САЙТОМ VECHIRNIY.KYIV.UA роз'яснюється, які види інформації КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ» може збирати і зберігати. Також КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ» зазначає, як може використовуватися та надаватися ця інформація.

1. Відвідувач не може використовувати даний веб-сайт неналежним чином. Зокрема, відвідувач не повинен впливати та втручатись у роботу даного сайту або отримувати доступ до інформації, опублікованої на даному сайті, не через стандартний інтерфейс.

2. Відвідувач повинен використовувати даний веб-сайт виключно згідно з нормами чинного законодавства України. Якщо адміністрація сайту виявить порушення відвідувачем даної ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВ, або запідозрить відвідувача у цьому, вона може призупинити або повністю закрити відвідувачу доступ до сайту.

3. КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ» може у будь-який час переглянути дану ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВИ.

4. Збір та використання персональних даних:

4.1 Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

4.2 Персональні дані можуть бути отримані через різні канали зв’язку. Зокрема, через обслуговування відвідувачів сайту, письмово або електронною формою на веб-сайті.

4.3 Відвідувачу на веб-сайті VECHIRNIY.KYIV.UA може бути запропоновано ввести персональні дані при наявності його згоди. Зокрема, може бути запропоновано ввести ім'я, прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону, дату народження, стать, а також зареєструватися на сайті за допомогою соціальних мереж, таких як Twitter Facebook, ВКонтакте. КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ» може звертатися до відвідувача веб-сайту з проханням про надання інших даних.

4.4 При реєстрації на веб-сайті VECHIRNIY.KYIV.UA відвідувач надає згоду КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ» на обробку своїх персональних та реєстраційних даних. Якщо відвідувач приймає рішення надати свої персональні дані, він тим самим дає згоду на передачу і зберігання цих даних.

4.5 КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ» може збирати дані про відвідування веб-сайту або з'єднання, які проходять через веб-сайт. Дані відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, дату та час тривалості роботи в мережі Інтернет.

4.6 Персональні дані відвідувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України "Про захист персональних даних", "Про інформацію", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про підприємництво", "Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах", НД ТЗІ 2.5-010-03 "Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу" , а також Статуту КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ» та нормативних актів, які регулюють діяльність КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ».

4.7 Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років після того, як суб'єкт персональних даних перестав бути відвідувачем веб-сайту КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ».

4.8 Сервер КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ» тимчасово реєструє доменне ім'я або IP-адресу комп'ютера відвідувача, а також дату доступу, файли (ім'я файлу і URL ), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на веб-сайт VECHIRNIY.KYIV.UA, кількість байт, переданих в ході сесії.

4.9 При роботі веб-сайту VECHIRNIY.KYIV.UA використовуються файли cookie. За їх допомогою  можлива ідентифікація браузера відвідувача. В даних файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Відвідувач може налаштувати браузер таким чином, щоб відхиляти всі файли cookie чи оповіщати про їх відправку.

4.10 Файли cookie використовуються, щоб зробити веб-сайт VECHIRNIY.KYIV.UA безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВ відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

4.11 За допомогою системи Google Analytics КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ» збирає статистику про відвідування веб-сайту VECHIRNIY.KYIV.UA, таку як сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після веб-сайту VECHIRNIY.KYIV.UA, тощо. Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто та вимірюється тільки у сукупності.

4.12 Особи віком до 18 років не мають права використовувати будь-які послуги на веб-сайті VECHIRNIY.KYIV.UA, зокрема реєстрацію. КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ» ніколи навмисно не буде збирати дані про неповнолітніх, не використовуватиме їх, а також не розголошуватиме їх третій стороні без відповідного дозволу . КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ» радить батькам та опікунам стежити за тим, які веб-сайти відвідують їхні діти.

- Веб-сайт VECHIRNIY.KYIV.UA може містити посилання на сайти, які не управляються КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ». Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей.

- Технічне оснащення сторінок сайту VECHIRNIY.KYIV.UA може включати в себе модулі:

- Соціальної мережі Facebook (facebook.com), управління якої відбувається зі штаб-квартири компанії Facebook Inc , Facebook Corporate Office, який знаходиться за адресою: Headquarters 1601 S. California Ave . Palo Alto , CA 94304 , USA, телефон: +1 (650 ) 543-4800 ;

- Інформаційної мережі Twitter (twitter.com), управління якою здійснюється з офісу компанії Twitter , Inc., який знаходиться за адресою: 1355 Market St, Suite 900 San Francisco, CA 94103, USA, телефон: +1 ( 415 ) 222-9958 ;

- Соціального форуму Youtube (youtube.com), управління яким здійснюється з офісу компанії YouTube, LLC, який знаходиться за адресою: 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA, телефон: +1 (650 ) 253-0000 .

6.1 Ці модулі можуть бути кнопками синхронізації аккаунту на веб-сайті VECHIRNIY.KYIV.UA, Like, ретвітнути або відповідно "Мені подобається". Якщо відвідувач відкривав одну з веб-сторінок, оснащену таким плагіном, його інтернет-браузер безпосередньо підключить його до серверів Facebook, Twitter, LinkedIn, ВКонтакте, Google+ або Youtube. Плагін буде передавати на сервер дані про те, які саме веб-сторінки веб-сайту VECHIRNIY.KYIV.UA відвідувач переглядав.

6.2 При використанні будь-яких функцій плагіну, ця інформація також буде синхронізована з обліковим записом відвідувача на Facebook, Twitter, LinkedIn, ВКонтакте, Google+ або Youtube. Більш детальну інформацію про збір і використання даних мережами Facebook, Twitter, LinkedIn, ВКонтакте, Google+ або Youtube, а також про права і можливості щодо захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на сайтах Facebook, Twitter, LinkedIn, ВКонтакте, Google+ або Youtube.

6.3 Щоб уникнути зв'язку мереж Facebook, Twitter, LinkedIn, ВКонтакте, Google+ або Youtube з веб-сайтом VECHIRNIY.KYIV.UA і подальшого співвіднесення даної інформації з акаунтом, відвідувач має вийти з облікового запису мережі перед відвідуванням веб-сайту VECHIRNIY.KYIV.UA.

7. Відомості про трафік, який проходить через мережу КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ», електронною поштою, і активність відвідувача в мережі Інтернет на веб-сайті VECHIRNIY.KYIV.UA захищені відповідно до законодавства. Це означає, що КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ» і його співробітники не можуть втручатися в таємницю телекомунікацій.

8. КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ» має право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів веб-сайту VECHIRNIY.KYIV.UA на вимогу правоохоронних органів, за ухвалою/рішенням суду чи в рамках інших законних процедур, або ж на іншу вимогу згідно з чинним законодавством України.

9. КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ» не несе відповідальності за упущену вигоду або упущений прибуток, недоотриманий дохід, втрату даних, або любі інші збитки відвідувачів веб-сайту VECHIRNIY.KYIV.UA, якщо такі виникли при користуванні веб-сайту VECHIRNIY.KYIV.UA.

10. КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ» не гарантує та не стверджує, що використання матеріалу, який надається на веб-сайті VECHIRNIY.KYIV.UA не зашкодить інтересам третіх осіб.

11. КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ» вживає заходів, щоб інформація на веб-сайті VECHIRNIY.KYIV.UA була достовірною. Проте КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ»  не бере на себе відповідальність та не гарантує, що надана інформація та дані є точними, об`єктивними та актуальними на момент перегляду.

12. Авторські матеріали, опубліковані на веб-сайті VECHIRNIY.KYIV.UA є точкою зору журналістів, не є нормою і не повинні так тлумачитись. КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ» не несе відповідальності за точність, об`єктивність та актуальність інформації, опублікованої на веб-сайті VECHIRNIY.KYIV.UA, зокрема, з посиланням на інші джерела.

13. Усі права на веб-сайт VECHIRNIY.KYIV.UA та його зміст належать КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ» або використовуються КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ» за згодою із правовласниками. Даний сайт в цілому, і окремі його елементи охороняються Законом України "Про авторське право і суміжні права", Міжнародними нормативно-правовими актами, та іншими актами чинного законодавства України.

14. Відвідувачі сайту не повинні поширювати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з веб-сайту VECHIRNIY.KYIV.UA для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ». Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приміток про власність на завантажені та/або копійовані матеріали. Скопійована інформація повинна містити активне гіперпосилання на веб-сайт VECHIRNIY.KYIV.UA.

15. Копіювання інформації з веб-сайту VECHIRNIY.KYIV.UA може бути здійснено у некомерційних цілях для розміщення на сторінках користувача, у блогах, соціальних мережах.

16. Використання відвідувачем веб-сайту VECHIRNIY.KYIV.UA відбувається на його власний ризик. У межах, які максимально дозволяє закон, ані КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ», ані будь-яка інша сторона, яка залучена до створення, виробництва або обслуговування веб-сайту VECHIRNIY.KYIV.UA, не несе відповідальності за пряме, непряме або випадкове пошкодження, які будь-коли завдавалися, та які були спричинені тим, що відвідувач мав доступ до веб-сайту VECHIRNIY.KYIV.UA, користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ» попереджало відвідувача про можливість таких пошкоджень та втрат.

17. КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ» в жодному разі не буде причетне до жодної із сторін прямого, непрямого, навмисного, або ненавмисного нанесення збитків за будь-яке використання веб-сайту VECHIRNIY.KYIV.UA, або на будь-якому іншому взаємопов’язаному сайті включаючи, без обмеження, будь-яку втрати доходів, гудвілу, втрату програм або інших даних у системі обробки інформації відвідувача, навіть якщо КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «ЦЕНТР ПУБЛІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ» було швидко проінформовано про можливість таких збитків.

18. При роботі з веб-сайтом VECHIRNIY.KYIV.UA відвідувачу не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам веб-сайт, ні його зміст чи на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів веб-сайту VECHIRNIY.KYIV.UA.

19. Якщо Ви відвідали даний сайт, Ви автоматично погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВАМИ. Якщо Ви не погоджуєтесь з даною Політикою конфіденційності та умовами, Ви маєте залишити цей веб-сайт.