В Ірпені у «Залізному містечку» Ектор Хіменес-Браво провів смачний майстер клас

Страви колумбійської кухні на мангалі вчились готувати всі охочі. Фото: Олексій Самсонов
Страви колумбійської кухні на мангалі вчились готувати всі охочі. Фото: Олексій Самсонов

Майстер-клас із зоряним шеф-кухарем перетворився на азартне змагання кількох команд.

Смачною та по-колумбійськи запальною вийшла липнева неділя у «Залізному містечку», що в Ірпені.

Як мінімум по три колумбійські страви за один день опанував кожен мешканець «Залізного містечка»

Зранку до його мешканців завітав Ектор Хіменес-Браво, відомий шеф-кухар колумбійського походження, палко закоханий в Україну. Гості свята розділилися на кілька команд: «Калуш», «Залізні дівчата», «Залізничники», «Боно». Найбільш вправні кухарі отримали призи від партнерів свята, корпорації «Біосфера».

Цікаве, змістовно, весело і смачно провели неділю діти і дорослі

Разом із партнером заходу — брендом Фрекен БОК, Ектор Хіменес-Браво провів для мешканців містечка майстер-клас з приготування смачних страв на мангалі — курки тікка, запеченого баклажана та салату з битих орків огірків.

М’ясо на мангалі за новим рецептом вийшло пікантним
Відомий кухар з ірпінцями готує

У «Залізному містечку» тимчасово проживають люди, які втратили власне житло внаслідок бойових дій в Ірпені. Житло являє собою обладнані купе з кондиціонерами та санвузлами. Окремий вагон обладнаний душовими кабінками, також є вагон-ресторан.

Півсотні людей живуть у вагонах. Як виглядає «Залізне містечко» в Ірпені.

У «Залізному містечку» відбувся пікнік-новосілля.

Ольга СКОТНІКОВА, фото Олексія САМСОНОВА, «Вечірній Київ»