Столичні поліцейські навчилися готувати вишукані десерти

На занятті робили шоколадні капкейки та печиво брауні.
На занятті робили шоколадні капкейки та печиво брауні.

Майстерклас для жінок з Управління поліції охорони з фізичної безпеки провела лауреатка Чемпіонату світу з кондитерського мистецтва Єлизавета Глинська.

Кулінарне мистецтво сьогодні приваблює багатьох. Адже це можливість своїми руками навчитися готувати приголомшливо смачні страви. Особливе місце серед них займають солодощі. Пройшли часи, коли вдалі рецепти передавалися винятково з покоління в покоління, а до всіх спірних моментів в них додавалася позначка «на око». Тепер досвідчені кухарі з радістю діляться своїми напрацюваннями.

Майстерклас провели Єлизавета Глинська

Учора Єлизавета Глинська, засновниця та викладачка «Кондитерської школи «GL», авторка двох книг, лауреатка Чемпіонату світу з кондитерського мистецтва Mondial des arts sucres 2016 у Парижі та суддя телевізійного кулінарного шоу «Майстер Шеф» поділася своїми рецептами з жінками поліцейським Управління поліції охорони з фізичної безпеки в місті Києві.

Працівникі поліції опанували кулінарне мистецтво десертів.

Поліцейських гостинно зустріла столична кондитерська школа TOP DIALOG. Завдяки майстер-класу дівчата відволіклися від служби та поринули у світ шоколаду, карамелі та ніжно-ягідного крему. Готували шоколадні капкейки з вишнею, ягідні капкейки, десерт «Екзотик» та печиво брауні, навчалися красиво оформляти та подавати десерти.

Мій дім — моя фортеця: у поліції охорони Києва розповіли, як захистити квартиру під час війни.

Марія КАТАЄВА, «Вечірній Київ»