До Дня Києва у столиці визначать переможців туристичної гастрономічної премії

Учасники змагатимуться у 12 номінаціях
Учасники змагатимуться у 12 номінаціях

Із метою популяризації туристичної сфери Києва та Київського регіону, промоції гастрономічного та подієвого туризму ГС «Всеукраїнська асоціація гастрономічного туризму» та Управління туризму та промоцій КМДА оголошують проведення туристичної гастрономічної премії «Kyiv Food Travel Awards-2021».

Організатори запрошують самостійно номінуватися всіх тих, хто надає послуги в сфері гастрономічного туризму.

«Kyiv Food Travel Awards-2021 — один з реально робочих інструментів для того, щоб максимально зібрати наявну інформацію, зробити актуальний зріз того, що насправді відбувається зараз в індустрії. Побачити зростаючі тренди. Дізнатися поточні проблеми. Створити майданчик для нетворкінгу. І, звичайно ж — максимально мотивувати всіх хто приєднається до даного заходу. Ми хочемо побачити актуальну інформацію на ринку. Проаналізувати її. Намітити шляхи розвитку. І рухатися вперед!», — зазначають організатори.

Протягом місяця, з 15 квітня до 15 травня 2021 року, відкрито самономінування учасників у 12 номінаціях. Номінуватися можна за посиланням.

Учасники Премії змагатимуться в 12 номінаціях:
• Гастрономічний гід
• Гастрономічна туристична компанія
• Найгостинніша гастрономічна локація (пивоварня, винне господарство, сироварня, ферма, м’ясне господарство тощо)
• Найгостинніший ресторан
• Найгостинніший ресторан національної кухні
• Ресторан з соціальною програмою (номінація КМДА)
• Найгостинніший шеф-кухар
• Гастрономічний захід року
• Гастрономічний маршрут/тур/екскурсія
• Гастрономічні майстер-класи, атракції, інтерактив
• Київський напій
• Київська страва

Організатори Kyiv Food Travel Awards-2021 розуміють, що останній рік був дуже складним для індустрії туризму та громадського харчування. А це саме ті категорії, які наявні практично в усіх номінаціях Премії. Саме тому, щоб підтримати якомога більше номінантів, переможцями премії будуть по три учасники в кожній номінації. Переможці Премії визначаться підсумовуванням голосів журі (60%) і результатами народного голосування (40%) в кожній номінації.

Авторитетна експертна комісія, що складається з представників індустрії гостинності, працює з 15 квітня до 15 травня, щоб відзначати тих, хто помітний на ринку. Тих, чий досвід є прикладом для усіх інших, в кого є чому повчитися.

20 травня буде відкрито народне голосування за фіналістів премії. Народне голосування триватиме до 25 травня.

Церемонія нагородження пройде 28 травня, напередодні Дня Києва.

Нагадаємо, у березні у столиці презентували гастрономічну новинку Kyiv Pie

Марія КАТАЄВА, «Вечірній Київ»