Свинячі вуха, вареники і борщ: ресторани Києва спокусили британців

Свинячі вуха, вареники і борщ: ресторани Києва спокусили британців

«Останній шанс побачити Європу» — так називається стаття у британському виданні «The Independent». Серед смачних місць, які пропонують гастротуристам, згадуються й київські ресторани.

Британські експерти Хелен Кофі та Кеті Адамс закликають спробувати українські вареники з різними соусами, свинячі вуха й борщ.

Ці страви можна скуштувати у ресторані «Канапа» на Андріївському узвозі (який нагадує паризький Монмартр).

Також видання відправляє читачів до «Спотикача», який спеціалізується на радянській ретро-кухні.

У цьому ресторані, «прописаному» на вулиці Володимирській, варто спробувати вареники у кольорах українського прапора та їжу у тюбиках (яку їли космонавти на орбіті).

Як стверджують експерти, кулінарна майстерність Києва у Європі — недооцінена. Вони також радять відвідати грузинські ресторани, які знаходяться у нашій столиці.