Як в Одесі: у Києві відкрили міський ринок їжі

Як в Одесі: у Києві відкрили міський ринок їжі

Біля станції метро «Арсенальна» відкрили фуд-хол Kyiv Food Market. Він об’єднав понад 20 київських ресторанів у колишньому приміщенні заводу «Арсенал».

Журналіст «Вечірнього Києва» відвідав новий заклад і поділився враженнями.

Загальна атмосфера закладу нагадала ринок – трохи схоже на Бессарабку. Площа фуд-холу – 2000 кв. м. Перші два поверхи займають ресторани на 550 посадкових місць, а третій поверх відведений для діджеїв.

Асортимент їжі на будь-який смак: від кави з маленьким круасаном, до вишуканих морепродуктів і крафтових напоїв. Чималий асортимент їжі й для вегетаріанців. Також представлений широкий вибір вишуканих вин та інших алкогольних напоїв.

Для любителів солодкого тут є тістечка та тортики з різноманітними начинками.

– Прийшов сюди вперше, на обідню перерву. Скуштував дуже смачний бургер та дозволив собі трохи Мартіні з льодом. Ціни цілком влаштовують, як на мене, не дорого, – коментує Сергій.

Я прийшла в цей заклад тому, що обожнюю ресторан Milk bar. На мій погляд, там найсмачніші десерти, – коментує Діана.

До речі, столи у закладі розташовані досить близько, тому можна легко з кимось познайомитися.

Заклад працює з 11:00 до 23:00 у будні та з 11:00 до 02:00 у вихідні. У фуд-хол можна зайти з домашнім улюбленцем, також тут обладнаний безбар’єрний вхід, вбиральня для людей з інвалідністю та пеленальний столик.