Пальчики оближеш: де в Києві готують смачну піцу

Береться руками. Італійська національна страва продовжує завоювати популярність серед киян.
Своєрідним рекордсменом є ресторан «IL Molino» на Дніпровській набережній: тут подають аж 32 види піци (ціни – від 129 грн).
На другому місці – «Pizzeria Napule» на вул. Мечникова: відвідувачам пропонують понад 20 різних піц (ціни – від 87 грн).
Третє місце – у «Celentano Ristorante» на Великій Васильківській: у меню – 16 піц (ціни – від 119 грн).
У мережі ресторанів «Mafia», розкиданих по всьому Києву, можна замовити навіть метрову піцу.
Смачним «італійцем» також можуть порадувати у «Смородині» (Русанівська набережна), «Perets» (вул. Тимошенка), «Мамамія» (проспект Перемоги), «Montecchi Capuleti» (вул. Коновальця) та інших ресторанах.
За даними компанії «Pro Capital Investment», особливостей у бізнес-ідеї відкриття піцерії досить багато. Найбільш бюджетний варіант – піца-шоп або звичайний кіоск з продажу піци: витрати на реалізацію – $7 – 8 тис.
Найефективнішим є бізнес-проект, стартовий капітал якого – удесятеро більше.
Секрет успіху часто залежить від майстерності піцайоло (повара), який знає рецепт смачної піци.