Чому не можна їсти суші

Чому не можна їсти суші

 Медики настійно не радять їсти суші через величезну небезпеку для здоров’я. При вживанні недостатньо термічно обробленої риби можна заразитися глистами.

Медики нагадують, що вживання сирого і напівсирого м’яса, немитих овочів і фруктів, зелені дуже небезпечно для здоров’я, так як такі продукти можуть містити не тільки личинки глистів, але і глисти, які при попаданні всередину людини починають активно розмножуватися і завдавати непоправної шкоди здоров’ю людині. Дуже часто колонії паразитів плутають з раковими захворюваннями. Для того щоб мінімізувати ризик зараження варто регулярно вживати гострі спеції. Найбільше глисти не люблять часник, хрін, куркуму, імбир і гвоздику.
Про це повідомляє Invaders.

Нагадаємо, чи викидати хліб із цвіллю.