На кількох поїздах з Києва пасажирам пропонують повноцінні гарячі обіди з регіональним колоритом

Нові страви. Фото: Укрзалізниця
Нові страви. Фото: Укрзалізниця

У меню чотири варіанти: від карпатських дерунів до кримськотатарського плову.

У тестовому режимі запускають повноцінні обіди на обраних поїздах Укрзалізниці. Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі, повідомляє Укрзалізниця.

З цього тижня розпочинають тестування якісного харчування на деяких найдовших рейсах:

  • №351/352 Київ — Кишинів
  • №95/96 Київ — Рахів
  • №29/30 Київ — Ужгород
  • №4/3 Запоріжжя — Ужгород

Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко.

Нові страви. Фото: Укрзалізниця

Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.

Провідники зазначених поїздів пропонують: карпатські деруни; омлет із житомирських яєць; курку з подільською картоплею та овочами; кримськотатарський плов з яловичиною. .

Також є звичний набір «варені яйця + курятина».

Вартість страв: від 170 до 190 гривень.

Нагадаємо, у передноворічний період Укрзалізниця додала вагони до популярних рейсів. Зокрема, на поїзди з Києва до Ужгорода, Рахова та Львова.

Марія КАТАЄВА, «Вечірній Київ»