На кількох поїздах з Києва пасажирам пропонують повноцінні гарячі обіди з регіональним колоритом
У меню чотири варіанти: від карпатських дерунів до кримськотатарського плову.
У тестовому режимі запускають повноцінні обіди на обраних поїздах Укрзалізниці. Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі, повідомляє Укрзалізниця.
З цього тижня розпочинають тестування якісного харчування на деяких найдовших рейсах:
- №351/352 Київ — Кишинів
- №95/96 Київ — Рахів
- №29/30 Київ — Ужгород
- №4/3 Запоріжжя — Ужгород
Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко.
Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.
Провідники зазначених поїздів пропонують: карпатські деруни; омлет із житомирських яєць; курку з подільською картоплею та овочами; кримськотатарський плов з яловичиною. .
Також є звичний набір «варені яйця + курятина».
Вартість страв: від 170 до 190 гривень.
Нагадаємо, у передноворічний період Укрзалізниця додала вагони до популярних рейсів. Зокрема, на поїзди з Києва до Ужгорода, Рахова та Львова.
Марія КАТАЄВА, «Вечірній Київ»